Tofu-kesäkurpitsakeitto
Kesäisen kevyt ja ihanan vihreä tofu-kesäkurpitsakeitto hurmaa helppoudellaan. Tuoretofumme on keitossa lähes sellaisenaan, vain pikaisesti keitettynä, joten sen maku on keskeisessä roolissa. Moni tofu ei soveltuisi tällaiseen ruokaan ollenkaan, vaan niiden maku kannattaa peittää maustamalla ja paistamalla. Mama Mem's Tuoretofu sen sijaan on reseptissä ihan elementissään, koska maku on täydellinen.
Ainekset
Mama Mem’s Tuoretofu 300 g
Puolikas kesäkurpitsa (400 g)
2–3 kevätsipulia varsineen
1 kasvisliemikuutio
4 dl vettä
Valmistus
Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja tofu kuutioiksi. Keitä vesi liemikuution kanssa. Lisää kurpitsaviipaleet ja tofukuutiot veteen ja anna kiehua 1–2 minuuttia. Kaada keitto kulhoon ja lisää joukkoon silputtu kevätsipuli. Valmista!