Paistettua tofua kevätsipulikastikkeessa
Jotkut ovat kertoneet, että tuoretofumme on niin hyvää, että sitä tekee mieli syödä jopa raakana paketista. Tofumme makueron muihin huomaa myös tällä äärimmäisen helpolla reseptillä. Tofulle ei tehdä mitään muuta kuin sipaistaan soijakastiketta ja heitetään pannulle. Ja silti, äärimmäisen maukasta.
Ainekset
300 g Mama Mem’s Tuoretofua
2–3 kevätsipulia varsinee
soijakastiketta marinointiin
rypsiöljyä paistamiseen
Valmistus
Leikkaa tofu noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja levitä soijakastike sudilla molemmille puolille. Paista tofuviipaleita öljyssä käännellen kunnes molemmat puolet tulevat kullanruskeiksi. Aseta valmiit tofuviipaleet lautaselle. Pilko kevätsipulit ja paista niitä runsaassa öljyssä noin 30 sekuntia. Kaada sen jälkeen kuuma sipulikastike tofuviipaleiden päälle. Ja sitten vaan herkuttelemaan!